Turkhacks Hack Grubu Kimdir?

 


Turkhacks Hack Grubu Kimdir?

İnternetin Görünmez Yüzü: TurkHacks.com, yaklaşık olarak 2015 tarihinde faaliyete başlamış olan, DeepiMpaCt kod adlı hacker tarafından kurulan Atatürkçü düşünceyi benimsemiş bir hack grubudur. Karanlık Özgürlüktür sloganı ile faaliyet gösteren TurkHacks’ın başlıca amacı daha önce de belirttiğimiz çoğu grup gibi Siber Güvenlik Konusunda insanları eğitip onları sanal dünyaya karşı nasıl korunacakları hakkında eğitmektir. Fakat bu grup eğitimlerden daha çok free/warez yani lisansları kırılmış program ve script paylaşım platformu halindedir.

Piyasadaki eski ve halen daha aktifliğini sürdüren nadir hack gruplarından birisidir. TurkHacks, yaptığı faaliyetlerle özellikle bmw, kia ve toyota gibi dünya devi otomobil şirketlerini hacklemeleri olmuştur. Bu grup operasyonlarına uzun bir ara vermiş olsa dahi aktifliğini halen daha korumaktadır. Her şeyin free olanını sevmek anlayışı ile ilerleyen grup üyelerine deep web, instagram methodları, hack konuları ve her yerde rastlamadığınız içerikleri forum sitelerinde paylaşıyorlar.

Karanlık Özgürlüktür sloganıyla bilinen TurkHacks, yaklaşık 29.000 üye ile varlığını sürdürmektedir. Yine daha önce paylaştığımız diğer hack grubu gibi TurkHacks’te vip üyelik satıp kendi yazdıkları programları paylaşmakta. TurkHacks’ın aktifliğinin böyle devam etmesi durumunda bu sayının daha git gide artması bekleniyor.

Forum adresi https://turkhacks.com

Daha yeni Daha eski