Turkz Hackers Grup Kimdir?


 Turkz Grubun temelleri 2007 yılında atılmış olup, hiçbir resmi ya da gayri resmi kurumla bağlantısı yoktur. Grup, grubun misyonu doğrultusunda bir araya gelmiş bir ekiple kurulduğu günden bu yana farklı alan adları ile kesintisiz faaliyetlerini sürdürmektedir. Daha önce faaliyet gösterdiği alan adlarından en meşhuru yaptığı icraatleriyle DarkDevilZ ‘dir.

TurkZ ekibi ulusal basında ses getiren bir çok operasyonda bulunup ayrıca site üzerinden akademiler oluşturarak bilişimin birçok dalında gençleri yetiştirdi.

TurkZ Grup, Türk milleti üzerinde hedef gözetmeksizin oynanan oyunlara, örf ve adetlerinde yapılmaya çalışılan deformasyona ve dini inancına yapılan saldırılara karşı siber savunma sağlamayı misyon edinmiş Türkiye’nin önde gelen Türk Hacker Gruplarındandır. Turkz Grup, kuruluşundan bu zamana kadar kendilerini Türk & Müslüman hacker grubu olarak tanıtmış, kendileri “Devlet-i Ebed Müddet” sloganını benimsemiştir.

Turkz grubu, Almanya, Suriye, Yunanistan ve Hollanda’nın devlet kurumları, borsa ve finans kuruluşları gibi önemli sistemlerine siber operasyonlar düzenleyerek önemli bilgi ve belge ele geçiren; terör örgütleri PKK, PYD, FETÖ ve DAEŞ’i izleyerek önemli istihbari bilgiler edinmişti. Türkiye’yi milli bir şuurla sanal dünyada temsil eden ve devlet ile hiç bir bağı olmadıklarını açıklıyor, yaptıkları icraatleri forum sayfalarında paylaşıyorlar.

Daha yeni Daha eski