Twitter Kara Günlerini Yaşıyor!

Andrew Kramer on Twitter: "I received a message that it is not permitted to  "add special effects" to the Twitter logo. My bad. http://t.co/mRyBV437Jm"

Dünyanın en büyük twitter kullanıcılarından olan Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos gibi isimlerin twitter hesapları hacklendi ve  1000 dolar bitcoine 2000 dolar verilecek tarzı paylaşımlar twitter adreslerinde paylaşımlar yapılmaya başladı,iletişim sayfamıza gelen haberlere göre bu saldırıyı yapanlar Moroccan Revolution hack grubu olduğu söyleniyor.

Moroccan Revolution Hack Grubu Kimdir?

Moroccan Revolution adından anlaşılacağı gibi Faslı hackerlar olarak bilinir. Aktif olarak saldırılarını yapan hack grubu bir çok devlet sitesini halen hacklemekte. Moroccan Revolution hack grubunun kuruluş tarihi 2015 olarak biliniyor ekibinin kaç kişiden oluştuğu bilinmiyor.

Hack Haberi ailesi olarak tekrar dile getiriyoruz gelen haberler bu hackerların belirtilen twitter adreslerini hacklediği doğrultusunda ne kadar doğru ne kadar yanlış bunu bilmiyoruz.

Saldırılarına halen devam eden Moroccan Revolution hacker grubu bir çok devlet sitesini hackliyor saldırılarına devam ediyor.

Twitter Hesapları Hacklendikleri Zaman Ne Paylaştılar?

Atılan twitterlerin çoğu silinmiş olsada hackerlar binlerce bitcoin istedikleri biliniyor. Elon Musk gibi ünlü isimlerin Twitter hesabından 1000 dolarlık bitcoini gönderirseniz 2000 dolar olarak geri gönderileceğini söyleyen tweetler paylaşan hackerlar, halihazırda sürekli yeni paylaşımlar yapmaya devam ediyor ve hesaplar tekrar tekrar hackleniyor.

Hackerların bitcoin hesabında 65.000 dolar biriktiği görülüyor bu bitcoileri ünlü isimler mi yoksa onu destekleyen kişiler mi atıyor bilinmiyor.

Daha yeni Daha eski