Bozkürt haber yaptırmak için yalvarırken yakalandı


150 kilo 15 yaşındaki Bozkürt Haber için yalvarırken yakalandı ŞOK HABER!

Kimseye minnet eylemediğini kendisinin ve akrabalarının mafya olduğunu mekanlara ve şirketlere çöktüğünü belirten koskoca Bozkürt sırf haber yaptırmak için haber sitesi sahiplerine yalvardığı kameralara yansıdı!

Büyüyünce RootAyyıldız ayısı gibi ulusal medyalara çıkmayı hedefleyen bozkürt'ün hayalleri suya düştü , kendisi haberlere çıkamayınca haber sitelerini vuracağını ve hackleyeceğini söyleyen bozkürt ne yazıkki bilgisayarındaki koltuğundan kalkarken hem koltuk hemde kendisinin kıçı kırıldı!

Bu çıkmazlardan sonra hack'te master yapmaya çalışan bozkürt github sayfasında sağdan soldan bulduğu toolları paylaşmaya başladı.

Hack'te ilerlerken bir anda lamer olduğunu farkeden bozkürt bir anda babasının paketindeki sigarayı dızladı ve gizlice balkona doğru gidip oturup bi sigara yaktı lakin o'da ne???? Annesi çamaşır asmaya balkona gelince oğlunu sigara içerken yakalayan annesi durumu kocasına anlattı ve kocası pazar günü keyfi için yatağında yatarken hızlı bir hamleye balkona çıktı ve oğlunu balkondan aşşağı atamadı! atamadı çünkü oğlu 150 kiloydu amk. bu nedenle artık oğluna dışardan yemek söylememesi için harçlığını kesti ve artık çulsuz kalan bozkürt carding işlerine yöneldi lakin ondada başarısızlıkla dönen bozkürt'ün psikolojisi iyice bozuldu ve depresyona girdi. Kendisine sağlık ve sıhhatler diliyoruz.

Tarafsız habercilik A.Ş sunar.

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski