Bozkurt Hack Team Kimdir?

 

Bozkurt hack team ismi ile online olan hack sitesi güzel bir tasarım ile hack dünyasına katıldı, aslında katıldı demek doğru olmaz çünkü zaten sahibi eskilerden tanıdığınız B0ZKURT adlı kişi tarafından bu site online edilmiştir.

Neden Bozkurthackteam.com sitesine üye olmalıyım ? Bu tarz yeni yapılanan sitelerde aktif rol alırsanız kimbilir belkide site ilerde büyür sizde sağlam bir oluşumda isim sahibi olursunuz belkide admin bile olabilirsiniz. Bakın en azından gerçekten birşeyler öğrenirsiniz. Bozkurt Hack Team sahibi tamamen hack ile uğraşan bir kişidir.

Bozkurt Hack Team (2020)

Peki bozkurthackteam kimdir ? 2020 yılında milliyetçi vatan sever kişilerce kurulmuş şuanlık küçük ama geleceğin devi bir gurubuz. Peki nasıl kurulduk ? Eminim içinizde merak edenleriniz var. BHT 10 kişilik bir ekip tarafından bir araya getirilmiş ve görev hayatına hızla başlamıştır forumumuz kurulalı ise yalnızca 1 hafta oldu fakat hızla büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Eğer sende hack konularına yatkınsan veyahut ilgin varsa vakit kaybetme unutma forumlar öğrenmek için vardır.

Nasıl Üye Olurum ? (S.S.S.)

https://bozkurthackteam.com/register/ adresine gidip gerekli bilgileri vererek kayıt olabilirsiniz. E-Posta'nızı random girdiğiniz durumda çok zor durumlarda kalabilirsiniz. Multiüyelik ban sebebidir.

Forum Adresi : https://bozkurthackteam.com

8 Yorumlar

Daha yeni Daha eski