Anarchosanın Hazin Sonu!

Daha önce Spyhackerz sitesinde yöneticilik yapmakta olan ve bir hack haber sitesinde editör olan Anarchosa; son zamanlarda ahlaksızlıkları ile bilinen biriydi. Tek icraatı editörlük yaptığı hack haber sitesinde insanları kötülemek, kötülemek bir yana ailevi değerlerine ahlaksızca dil uzatmaktı.

Hem Hacklendi Hem Sikir Edildi!

Anarchosa denen ergenliğini yeni tamamlamış, hatta belki de tamamlayamamış ergen lamer’e “orospu çocuğu” demek isterdik ama onun yaptığı ahlaksızlıklardan farkımız olsun diye dememeyi tercih ediyoruz. Lamer Anarchosa bulunduğu Spyhackerz, hack haber sitesi ortamlarından kovulmuş ve kendisine ait DarkSecurity isimli sözde security özde lamer sitesi Nobody nickli Spyhackerz yöneticisi tarafından hacklenmiş.

Sanalın Alemin Çöplüğüne Bir Ergen Daha Atıldı

Kaliteli bir platform olan Spyhackerz‘ın Anarchosa lameri gibi ahlak ve karakter fukarası kişileri neden aralarında barındırdığı sorusu uzun zamandır akıllardaydı. Biz bu son gelişme ile çirkin gidişata dur deme kararı aldıklarını düşünüyoruz. Genç arkadaşlara kıssadan hisse; bu ergen velet gibi elinize geçen gücü insanları rencide etmek için kullanırsanız gün gelir barınacak yeriniz, saygı gösteren kimseniz kalmaz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski