Leuca91 Portekiz resmi gazetesini hackledi!


PORTEKİZ RESMİ GAZETESİ HACKLENDİ! LEUCA91 GAZETE GENEL MÜDÜRÜNÜ TEKME TOKAT DÖVDÜ!

Geçtiğimiz günlerde Leuca91 Kıraathane'den çıkıp bilgisayarı'nın başına oturmak için evine giderken yoldan geçen yabancı uyruklu Portekizli'lerin ağır hakaret ve saldırısına uğradı.

Kavga'nın neden çıktığını bilmiyoruz lakin olay'da ismi geçen Portekizliler Leuca91'in fotoğrafını çekip Kendi resmi gazetelerin'de "Türki People Dovduk" başlığıyla olayı yayınlamışlar. Biz Portekiz'in Resmi Gazetesine olay nasıl oldu,başlık ne anlama geliyor diye sorduğumuzda ise bizlere alttaki resim'deki gibi bir yazı gönderdiler.

Yine bu gönderdikleri yazıdan'da birşey anlayamadık. Her neyse deyip olayı Leuca91 ile konuşmaya karar verdik. Olayı tamami ile dinledik ve Leuca91'in haklı olduğu kararına vardık. Leuca91 Bizden Portekiz Resmi Gazetesinin adresini talep etti ilk başta kabul etmedik lakin Haklı olduğu yönüyle kendisine adresi sonradan ilettik.

Sonradan ajansımıza bilgi ulaştı ki Leuca91 Resmi Gazete Genel Müdürünü ofisinde bir güzel dövüp üstüne sekreterini ***** bilmeyiz ne yapmış. Tam şirketten çıkarken Sunucu Odasını görmesiyle birlikte güvenliği dövüp anahtarları almış ve can havliyle cebindeki USB Belleği Ana sunucuya takıp bir arka kapı oluşturmuş ve Ülkesine döndükten sonra Website'ye imzasını bırakmış imzasını bırakıp mirrorunu aldıktan sonra ise Sunucuların hepsinin verilerini silmiş.

Kendisini yaptığı başarılı eylemlerden dolayı tebrik ediyoruz. Umarız iyi yerlere gelir.

SALDIRI KAYITLARI

http://jornaldapraia.com/

https://ownzyou.com/zone/100827

https://defacer.id/archive/mirror/12684519


Daha yeni Daha eski