Terörist Mectruy bombalı saldırı düzenledi!

 

İŞİD SEMPATİZANI OLARAK BİLİNEN DAĞLARIN KAŞMERİ VATAN HAİNİ MECTRUY SPYHACKERZ'İN PEŞİNDE OLAN ÖZEL SİBER TAKİP EKİBİNİN ANA BİNASINA BOMBALI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Bombalı saldırıda her hangi bir can kaybı yaşanmadı,bina içerisine tam girecekken yanlış düğmeye basan Kod Adı Skullz oracıkta bomba infilak etti ve havaya uçtu arkadaki ekip ise korku ve panikle kaçarken yere düştü ve bombanın içindeki mekanizma tepkimeye girmesiyle birlikte örgütün diğer yöneticileri ile birlikte paramparça oldular.

Onları uzaktan izleyen Mectruy ise paniğe kapılarak kaçmaya başladı,Elimize geçen bilgilere göre Kamera kayıtları incelenerek siber suçlar daire başkanlığına gönderildi. Yapılan açıklamada Mectruy kod adlı teröristin kimlik bilgileri saptandı ve şuanda Kırmızı Bültende aranıyor!

Kendisini gören vatandaşlara 1 TL ödül verileceği duyuruldu. Ne yazıkki 1 TL bile etmeyen Mectruy bu duyuruya çok sinirlendi başka örgütlerle iletişime geçeceği ve yeni saldırılar düzenleyeceği tahmin ediliyor umarız tez zaman yakalanır ve Adalet'e teslim edilir!

Kendisini gören kişiler lütfen bizimle iletişime geçsin, örgüttekiler daha fazla kendilerine zarar vermesinler.

Daha yeni Daha eski